Ca să nu se înțeleagă gresit, tu nu ești un agent imobiliar, ci un avocat specializat?

De cele mai multe ori, nu vin așa, dar au fost situații în care au venit pentru a-i ajuta cu analiza investițională, pentru că eu fac și acest lucru, fac comparații de prețuri în piață, îmi dau seama, vorbesc cu agenții.

Am foarte multe relații cu agențiile foarte mari și pot să le aduc informații astfel încât să le arăt care este realitatea din toate sursele, astfel încât să avem o imagine completă a pieței.

 

E o consultanță investițională, pe lângă consultanța juridică în sine. Dacă faci de atâta timp acest lucru, ai legătură cu prețuri, negociezi în numele clientului clauze, dar vezi și prețurile, știi și care este metrul pătrat construit și cu cât se construiește în mod normal versus cât cere cineva și nu are nici o legătură cu piața.

Sau poți să vezi, așa cum lucrez eu cu ingineri constructori, vezi calitatea construcției, îți dai seama de ce categorie de beton ai acolo și ce ar trebui să ceri, atunci când sunt lucrări ascunse. Sunt foarte multe chestiuni care țin de ceea ce înseamnă expertiza în jurul a ceea ce proprietate.