Evident, cere mult efort , dar un expert sau doi va pot ajuta…

Este uimitor cat de multe persoaneincep sa investeasca in domeniul imobiliar, doar ca sa intampine un esec. Imediat ce isi dau seama ca nu e vorba de imbogatire intr-o samptamana sau doua, incep sa caute un specialist care sa-i ajute. Exact ca intr-o dieta- toata lumea discuta despre ea, multi o incearca,dar putini reusesc sa aiba rezultate. Sunt sute de trucuri care promit” sa te imbogatesti instant” sau „sa slabesti rapid”, dar nu sunt adevarate. Nu e de mirare ca informatiile privind investitiile imobiliare sau curele de slabit faimoase aduc MILIOANE de clienti…

Nu este usor sa dai jos kilogramele in plus…intreaba pe oricine a trecut printr-o cura de slabire. Cu toate acestea, conceptul de dieta este unul foarte simplu: arde mai multe calorii decat consumi , iar corpul tau va reactiona in consecinta. Doar daca nu ai o problema de ordin medical. In rest, formula ar trebui sa functioneze pentru toata lumea. Dar evident  este GREU, necesita multa DISCIPLINA si MUNCA ASIDUA. Industria produselor pentru slabit ofera nenumarate retete pentru a face procedeul mai usor. Multe solutii nu sunt rele, dar numai efortul si stradania vor aduce rezultate.

Presupunem ca pierderea in greutate si investitia imobiliara functioneaza pe aceleasi criterii. Poti manca o dieta cu calorii mai putine, poti face miscare zi de zi si atunci vei pierde in grutate. Dar trebuie sa cunosti echivalentul caloric al mancarurilor pe care le consumi. Continutul in carbohidrati este de asemenea relevat, spun expertii. In consecinta sfatul unui medic, dietetician si a unui antrenor personal va ajuta procesul de slabire, maximizand efortul pe care il faci.

Aceleasi principii se aplica investitiilor pe piata imobiliara- poti incerca si lansa sute de oferte pe piata pana la momentul in care gasesti investitia cea mai buna. Daca insa ai informatii despre piata imobiliara si cunosti cererea si oferta, veti avea mai mult succes. Apeland la un avocat specializat in domeniul imobiliar, la un agent imobiliar cu experienta care sa va ajute, veti face procesul de investitie mult mai usor. Avand sfatul oamenilor care au incheiat deja sute de afaceri similare, va fi mai usor sa invatati din succesul, dar si esecul altora.

Cu toate acestea, fie ca e vorba de urmarea unei diete sau de imobiliare, scopul nu este doar cunoasterea ci ACTIUNEA. Nu poti da vina pe dieta daca nu o urmezi strict. Multe persoane au urmat diferite diete celebre si au avut succes. De asemenea,multe persoane au cerut sfatul expertilor in imobiliare, dar daca nu au depus efortul cerut, rezultatele nu au fost cele visate.

Investitia imobiliara sau dieta sunt in esenta simple, dar nu neaparat usoare.Cer mult efort, multa munca. Avand un plan si un sistem de urmat, ajuta dar numai daca te tii strict de el. Daca planul de dieta spune sa faci exercitii fizice de trei ori pe saptamana, daca nu executi strict acest program, nu vei obtine sigur rezultate. La fel, persoane care vor sa investeasca in imobiliare, cer sa obtina facil rezultate, sa vanda cu usurinta o proprietate sau sa gaseasca in cateva zile chiriasi sau clienti pentru casa lor. Trebuie sa actionezi, incercand sa aplci 100% planul expertilor, altfel vei concluziona ca nu merge.

Lumea care vrea sa slabeasca apeleaza cel mai adesea la un antrenor personal pentru gimnastica si miscare. Dar indiferent cat de performant este antrenorul, daca nu te tii de program, rezultatele de vor lasa asteptate. Acelasi lucru se poate spune despre investitia imobiliara. Daca nu depui efort, nu vei obtine rezultate. Indiferent cat de bun este expertulcare te consiliaza, trebuie sa urmezistrict sfaturile altfel deschizi calea spre esec.Si va fi doar vina ta!

Cu totii cunoastem procedeele tip „scam” careapar si in diete dar si in piata imobiliara. Pilulele magice care promit slabirea peste noapte sunt deseori un scam. De asemenea si agentii care promit solutii miraculoase pentru persoanele disperate care au nevoie sa vanda. Nimeni nu realizeaza miracole in timp record, asa ca in imobiliare trebuie sa te feresti de promisiuni prea bune pentru a fi adevarate.

Nici un business nu se poate face fara o minima investitie. Cand e vorba de solutii record, undeva se ascunde o pacaleala. Fara efort si fara bani investiti, nu obtineti rezultate, ci un alt esec. Daca nu va simtiti in stare sa urmati un plan structurat, nu arunci banii inutil, asteapta pana ai convingerea ca a venit momentul potrivit SA ACTIONEZI.

Daca esti dispus sa urmezi planul unui expert, atunci te asteapta munca si actiune. Orice sistem trebuie sa fie parcurs cu strictete, etapa cu etapa, pentru a obtine rezultate. Persoanele care au incercat, fie diete fie retete miraculoase de imbogatire in imobiliare, vor constientiza ca fara efort si munca asidua, nu se poate ajunge la succes. Daca au incercat sute de diete si nu au slabit, este din cauza ca nu au respectat cu strictete dietele,iar vina le apartine. Acelasi lucru se intampla si in imobiliare, trebuie sa tii cont EXACT de sfatul avocatului, al expertului, altfel vei pierde bani inutil si vei trage concluzia ca sistemul nu functioneaza.

Daca stii cum sa fii disciplinat si sa nu te abati de la planul investitional propus de consilierul tau imobiliar, abia atunci vei avea succesul dorit.