De cele mai multe ori, succesul in afaceri este rezultatul a ceea ce cunoasteti. In orice industrie exista elemente cheie-secrete- care vor asigura succesul, dar care daca nu le ai, duc inevitabil la esec. In investitiile imobiliare functioneaza acelasi mecanism. Succesul incepe cu informatii, ceea ce stiti va va asigura un rezultat pozitiv. Dar care sunt trucurile sau secretele pe care trebuie sa le stie un investitor? Iata 10 , cele mai importante, pentru investitorii incepatori.

Primul secret, cel mai important , este folosirea cunostiintelor celorlalti. Sunt doua cai de a obtine informatia, fie inveti din greselile altora, fie faci tu propriile greseli. Daca refuzati sa invatati din greselile altora, sigur veti ajunge sa face propriile greseli. Secretul este sa evitati erorile deja facute si sa nu cadeti in capcane. Secretul este sa cunoasteti investind intr-un mentor care va ofera solutii si sa aflati unde au gresit alti investitori si unde au avut succes cei care au investit in imobiliare.

Al doilea secret este si el important, este capacitateaconstanta de a face oferte de calitate. Ca investitor, trebuie  neaparat sa fiti in stare sa plasati ulte oferte care, o data acceptate, se transforma in afaceri de succes. Fara oferte, nu exista afaceri bune si afacerile bune sunt baza succesului in investitia imobiliara. Daca nu oferi, nu obtii nimic.

Secretele de la 3 la 7 sunt calitatile pe care trebuie sa le cultivati pentru a conduce cu succes o afacere in zona imobiliara. Aceste calitati indispensabile sunt:

  • Sa gasiti afaceri bune
  • Sa obtineti banii necesari incheierii afacerilor
  • Sa stiti cum sa pozitionati pe piata proprietatea
  • Sa oferiti marketing de calitate pentru proprietatea dumneavoastra
  • Sa stiti cum sa manageriati efectiv proprietatea imobiliara

Fiecare din aceste calitati va va conduce mai usor spre succes in imobiliare. Al optulea secret se refera la pregatirea unor oferte de succes care au sanse mari sa fie acceptate. Ofertele trebuie sa fie concepute in asa fel incat sa conduca la cumpararea unei proprietati.Agentiile imobiliare utilizeaza diferite softuri pentru a centraliza ofertele de pe piata imobiliara.

Al noualea secret este capacitatea de a determina adevarata valoare a unei proprietati. Aceasta valoare reprezinta pretul cu care proprietatea poate fi vanduta intr-o perioada rezonabila de timp. Modul cel mai rapid de a determina aceasta valoare este sa apelati la un expert imobiliar care cunoaste piata in detaliu. Dar e bine sa cautati un mod mai simplu si eficace pentru a determina valoarea. Agntii imobiliari cu experienta vor sti cum sa sa compare mai multe proprietati aflate in zone si situatii similare pentru a va determina in final pretul corect. In acest mod veti sti daca investiti si in ce anume.

Al zecelea secret este dorinta fara margini de a avea succes. Atitudinea si determinarea unei persoane vor face diferenta dintre succes si esec. Nimic pe lumea asta nu se compara cu perseverenta, asa cum spune Calvin Coolidge.